Krafts gamblingoversikt

Poker og online gambling

Det er mulig å vinne stort

Det sies at å prøve å bli millionær på å spille lotto, er som å prøve å begå selvmord ved å fly med rutefly. En sjelden gang kan man kanskje lykkes, men sannsynlighetene er virkelig ikke på din side. Vil du vinne stort, er det mye bedre å spille på spill med høyere vinnersjanser og lavere premier. En ting som kjennetegner de som klarer å vinne stort mange ganger, er at de ikke gir opp. Selv om de taper i begynnelsen, har de utholdenhet og tør å satse igjen, selv om de tapte den forrige gangen. Mange vil kanskje si at drømmen om å vinne stort fører til spilleavhengiget. Min tommelfingerregel er at man aldri skal spille bort mer enn man har råd til å tape, og du taper enda mer hvis du må ta opp lån for å dekke innsatsen, siden lånet må betales med renter.

Vinne stort og satse høyt

Hva kjennetegner de som klarer å vinne stort?

Det er mange som drømmer om å vinne stort, siden de da kunne slutta i den kjedelige jobben og slappet av på heltid. Men, det virker ikke som late og bedagelige folk har det i seg å vinne. Kanskje problemet ligger i at de er for late til å spille. De fleste som vinner stort, er folk med driv og ambisjoner, og det er den samme typen folk som ikke vil la en liten pengepremie sette en stopper for karrieren. Når slike folk opplever å vinne stort, investerer de gjerne premien i andre ting, og fortsetter å vinne stort.

Aksjemarkedet, for eksempel, er jo som et casino, og det virker som ingen helt klarer å gjette seg til hva som kommer til å skje. Kanskje det er som lotto, men man ser at de som vinner aller mest, er de som virkelig turte å satse. Kanskje det bare er fordi media liker å skrive om å vinne stort, og sjelden bryr seg med taperne?