Krafts gamblingoversikt

Poker og online gambling

Hva kjennetegner gode pokerspillere?

Det sies at hvis du kan arbeide med noe du elsker, trenger du ikke jobbe en dag til. Mange drømmer om å bli skikkelig gode pokerspillere, slik at de faktisk kan leve av å spille spillet vi elsker. Men, siden det er mange som vil bli gode pokerspillere, er det svært vanskelig å hevde seg i toppen, og få spille om millonpremier på enorme casinoer i Monaco og Las Vegas. Det er et par ting man kan huske på hvis man vil ble med i eliten av gode pokerspillere.

Det første, og det jeg synes er aller viktigst, siden det hjelper både pokerspillere som spiller online, og pokerspillere som spiller rundt et bord, er å forstå det matematiske aspektet ved spillet. Hvis du vet sjansene for de forskjellige hendene, og kan se og huske hvilke kort som har kommet og gått, er du allerede på god vei. Et veldig enkelt triks som mange uerfarne pokerspillere ikke vet, er at tre like er veldig mye bedre enn to par. Sjansen for at noen har en bedre hånd enn deg på et bord med seks spillere er over fire ganger så stor.

Pokerspillere holder maska

Gode pokerspillere holder hodet kaldt

En annen ting, som kjennetegner alle de beste spillerne, er evnen til å holde seg kald. Man må selvfølgelig gjøre dette på utsiden, ved å holde det berømte pokerfjeset slik at de andre spillerene ikke kan se om har en skikkelig god hånd, eller om du bløffer, men det er også viktig å holde hodet kaldt og ikke ta unødvendige sjanser fordi man blir opphisset. Hvis man selv klarer å holde seg kald, vil man ser når andre pokerspillere bløffer eller får en veldig god hånd, og ved å alltid være den som forholder seg rolig, setter man ut de andre pokerspillerene slik at de tar sjanser og satser på hender de ikke burde satse på.